Taxi
Rotterdam
Schiphol
€49,-

Taxi
Utrecht
Schiphol
€38,-

Bereken hier direct uw ritprijs!

Taxi Rotterdam naar Schiphol

Gaat u deze zomer op vliegvakantie en vliegt u vanaf Schiphol? Dan kunt u bij Faircab voordelig een taxi Rotterdam naar Schiphol boeken. Doordat FairCab enkel vervoer van en naar de luchthaven aanbiedt, kunnen wij de prijzen erg laag houden. Zo reist u al vanaf €49 met de taxi van Rotterdam naar Schiphol. Een taxi bij FairCab hoeft dus niet duurder te zijn dan het openbaar vervoer, sterker nog: het kan zelfs goedkoper zijn dan het openbaar vervoer. Wilt u weten wat de mogelijkheden van FairCab zijn om een taxi van Rotterdam naar Schiphol te laten verzorgen door FairCab? Op deze pagina geven we u meer informatie.

Boek uw terugrit met 20% korting

Via onze zoektool kunt u eenvoudig uw taxi van Rotterdam naar Schiphol boeken. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste gegevens invullen. Hierbij kunt u denken aan uw eigen adres en de gewenste datum. U krijgt dan van ons een prijsopgave. Wanneer u hiermee akkoord gaat kunt u direct uw taxirit boeken en ontvangt u van ons een boekingsbevestiging. Boekt u naast het vervoer naar de luchthaven ook uw terugrit vanaf Schiphol naar Rotterdam? Dan ontvangt u van ons 20% korting op de terugrit.

Boek uw taxi Rotterdam naar Schiphol op tijd

Als u een taxi van Rotterdam naar Schiphol boekt kunt u deze eenvoudig vooraf betalen op onze website. U kunt dit doen via creditcard en iDeal. Het is wegens technische redenen nog niet mogelijk om contant af te rekenen in de taxi zelf. Wij adviseren u om na het boeken van uw vakantie zo snel mogelijk een taxi van Rotterdam naar Schiphol te boeken. Hoe eerder u namelijk boekt, des te goedkoper is de taxirit. Wij adviseren u daarom ook om maximaal 4 weken voor de rit uw taxi te boeken, u profiteert dan namelijk van de laagste prijs. U kunt uw taxirit tot 24 uur van tevoren boeken via FairCab.nl. Is dit niet gelukt? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen er dan alles aan doen om alsnog een taxi voor u vrij te maken.

Kiest u ook voor comfort?

Wilt u comfort tijdens het reizen naar de luchthaven en wilt u niet met uw koffers sjouwen? Dan is een taxirit bij FairCab een uitkomst voor u. Onze taxi’s zijn erg ruim en de taxichauffer zorgt ervoor dat het reisgezelschap zich op haar gemak voelt. Daarnaast houden wij ook eventuele vertragingen goed in de gaten, zo komt u nooit te laat aan bij de luchthaven en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wij willen continu onze service verbeteren

Heeft u nog vragen over een taxi van Rotterdam naar Schiphol die u wilt boeken? Dan kunt u ons telefonisch en per mail bereiken. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Ook wanneer u feedback heeft over een taxirit horen wij dit graag. Zo kunnen wij onze service naar u continu verbeteren en hopen wij u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in één van onze taxi’s.

Order icon Boek nu!
Chat icon
  •    Anoniem

    Per ongeluk verkeerd geboekt, een dag te laat... met 1 telefoontje opgelost en op tijd op Schiphol! BEDANKT Marcel en Femke!!

  Alle reviews

Lees meer beoordelingen