Taxi
Rotterdam
Schiphol
€49,-

Taxi
Utrecht
Schiphol
€38,-

Bereken hier direct uw ritprijs!

Taxi Schiphol Rotterdam

Bij FairCab kun je tegen lage prijzen een taxi Schiphol Rotterdam boeken. Wij zorgen ervoor dat je comfortabel geniet van een goedkope taxirit. Ondanks dat u bij FairCab weinig geld kwijt bent om een taxi te nemen van en naar de luchthaven, is dit niet te merken aan het comfort tijdens uw taxirit. Wij zorgen er namelijk voor dat u zichzelf prettig voelt tijdens een taxi Schiphol Rotterdam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn als u een taxi boekt bij FairCab? Lees dan snel verder!

Of bel ons direct op 0882503600

U ziet direct de prijs van de gewenste rit

Een taxi van Schiphol naar Rotterdam boekt u eenvoudig op FairCab.nl. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste gegevens invullen. Hierbij kunt u denken aan uw gegevens en de gewenste datum. Vervolgens ziet u een prijs voor de taxirit. Wanneer u akkoord gaat hiermee kunt u direct de rit boeken. Deze kunt u betalen met verschillende betalingsmogelijkheden. Uiteraard ontvangt u van ons een boekingsbevestiging in uw mailbox zodra u de boeking heeft afgerond.

We rijden nooit met een lege taxi

Vaak denken mensen dat een taxi duurder is dan het openbaar vervoer. Niet als u een taxi boekt bij FairCab. Wij zorgen ervoor dat u ook op een goedkope manier met de taxi kunt reizen naar de luchthaven. Daarom kiezen wij ervoor om alleen luchthaven vervoer aan te bieden en nooit met een lege taxi te rijden. Zo kunnen we de prijzen laag voor u houden en hebben wij geen onverwachte kosten. We regelen graag een taxi naar Schiphol voor u.

Wij houden voor u in de gaten of er file staat, zo komt u altijd op tijd aan bij de luchthaven

Naast dat een taxi zeker niet duurder hoeft te zijn dan het openbaar vervoer, heeft het ook nog een aantal praktische voordelen. Het openbaar vervoer krijgt namelijk vaak te maken met vertragingen. Hierdoor kan het zomaar zijn dat u niet op tijd op de luchthaven bent. Nu denkt u waarschijnlijk: ‘met een taxi kan ik ook in de file staan’. Dat klopt. Daartegenover staat dat onze taxichauffeurs dit voor u in de gaten houden. Staat er file of is dit te verwachten? Dan nemen wij tijdig contact met u op zodat wij ervoor zorgen dat u op tijd aankomt bij de luchthaven. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat u in een comfortabele taxi vervoerd wordt naar de luchthaven. Zo ontbreekt het u aan niet tijdens een taxi Schiphol Rotterdam met FairCab.

Hetzelfde gevoel als wanneer u met een kennis reist

Naast het reizen in een comfortabele taxi willen we er bij FairCab alles aan doen om u hetzelfde gevoel te geven als wanneer u met een familielid reist. Daarom geven wij u persoonlijke service. U bent voor ons geen nummertje of één van de vele toeristen. Wij hopen namelijk dat u in de toekomst nog eens met ons reist.

Wij houden uw vlucht goed in de gaten

Reist u vanaf Schiphol naar Rotterdam met een taxi van FairCab? dan zorgen wij ervoor dat we op tijd bij de luchthaven zijn. Wij sturen u minstens een halfuur voordat u landt een berichtje met daarin informatie over waar de taxichauffeur u opwacht. Het is van belang dat u zelf vooraf uw vluchtnummer aan ons doorgeeft. Wij kunnen dan in de gaten houden of uw vlucht eventueel vertraagd is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken als uw vlucht vertraging heeft of iets dergelijks. Zo maken we het u erg gemakkelijk.

Er is voldoende ruimte voor al uw bagage in onze taxi’s

In onze taxi’s is er uiteraard ruimte voor al uw bagage. Wanneer u met 4 of meer personen reist is dit vaak ook het geval. Toch nemen we voor de zekerheid altijd contact met u op om een inschatting van uw bagage te maken. Wij willen namelijk niet het risico nemen dat uw bagage onverwachts niet zou passen in onze taxi. Zo kunt u ongestoord reizen met de taxi van Rotterdam naar Schiphol of andersom!

Wilt u uw rit wijzigen? Daar doen wij niet moeilijk over!

Het kan zijn dat er door een onverwachtse gebeurtenis de taxirit van Schiphol naar Rotterdam niet door kan gaan. Wij begrijpen dit en doen daarom niet moeilijk als u uw rit wilt wijzigen of annuleren. U kunt dit tot 24 uur voor vertrek bij ons aangeven. U kunt er dan voor kiezen om uw geld terug te krijgen of om de taxirit op een ander moment door te laten gaan.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Wilt u ook gebruik maken van een taxi Schiphol Rotterdam? Bekijk dan snel de ritprijs en boek eenvoudig via onze website uw taxirit. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-307 42 11 of via info@www.faircab.nl. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Order icon Boek nu!
Chat icon Lees meer beoordelingen