Taxi
Rotterdam
Weeze Airport
€105,-

Taxi
Breda
Düsseldorf
€115,-

FairCab is een jonge organisatie die zich richt op betaalbaar luchthavenvervoer voor een brede doelgroep. Doordat wij ons exclusief richten op luchthavenvervoer, kunnen wij de beste tarieven aanbieden. Onze taxi’s bieden geen straattaxi aan, ze staan daarom nooit stil. Wij reizen alleen vanaf uw vertrekadres naar de luchthaven en terug. Ons doel is om luchthavenvervoer met de taxi net zo voordelig te maken als het openbaar vervoer. Onze chauffeurs zijn altijd representatief gekleed, spreken verschillende talen en stellen de passagier centraal.

Belangrijke pagina’s:

Voor meer informatie over onze taxiritten en meer informatie over onze manier van werken, bekijk onderstaande belangrijke pagina’s:

Taxirit berekenen

Taxi naar Schiphol

Chat icon
  •    ton schepens

    Na enige mails en informatie is er onenigheid ontstaan tussen mij en Faircab. Ik had een offerte gevraagd voor een vervoer van Tilburg naar vliegveld Eindhoven ik heb daar van een medewerkster een prijsopgave ontvangen. Ik was verschrokken van de prijs en wel om deze reden we hebben al vaker van de dit bedrijf een taxi genomen en wel in 2016-2017-2018,geheel tevreden hierover,maar nu viel de prijs tegen en dat heb ik hun laten weten(...)

  Alle reviews

Lees meer beoordelingen