Taxi
Rotterdam
Schiphol
€75,-

Taxi
Utrecht
Schiphol
€59,-

Bereken hier direct uw ritprijs!

Taxi naar Schiphol

Bij Faircab kunt u op een voordelige manier van en naar Schiphol reizen. Vaak wordt er gedacht dat reizen per taxi naar Schiphol duur is, niet bij Faircab. Doordat wij altijd beladen rijden, kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Daarnaast is het veel comfortabeler om per taxi naar Schiphol te reizen dan wanneer u dit met het openbaar vervoer doet. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft wanneer u met Faircab naar Schiphol reist.

Wij behandelen u persoonlijk

Een taxi naar Schiphol? Wanneer u met Faircab reist zal u persoonlijk behandeld worden. Voor ons bent u niet één van de vele klanten. Wij hopen namelijk dat onze taxiservice u bevalt en wij in de toekomst weer wat voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u een vertrouwd gevoel geven tijdens de taxirit naar Schiphol. Daarom streven wij ernaar dat het niet uitmaakt wanneer u met ons of met een kennis naar Schiphol reist.

Wij zorgen dat we er altijd op tijd zijn – Taxi naar Schiphol

Helaas komt het voor dat een vlucht weleens vertraagd of geannuleerd wordt. Wij houden dit graag voor u in de gaten zodat u niet te laat op de vluchthaven aankomt. Daarom raden wij u aan om uw boekingsnummer altijd in te vullen tijdens het boeken van een taxi naar Schiphol. Wanneer u na de terugvlucht gebruik maakt van onze taxi dienst, houden wij ook uw vlucht in de gaten. Zo zorgen wij dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden we er op tijd zijn. Uiteraard geven wij vooraf door waar wij op u zullen wachten.

De voordelen van een taxi ten opzichte van het openbaar vervoer

Een groot voordeel van reizen per taxi naar de luchthaven is dat u hier niet het openbaar voor hoeft te gebruiken. U geniet dus tijdens u rit van veel comfort. Zo hoeft u zelf niet met uw koffers te sjouwen en kunt u volledig ontzorgt reizen naar de luchthaven. Daarnaast hoeft u niet een overvol treinstel te zitten, onze taxi’s bieden u veel zitcomfort.

Boek zo snel mogelijk en profiteer van lage prijzen

Door onze prijsstelling kunnen wij u voordelig naar verschillende luchthavens vervoeren. U reist bijvoorbeeld vanaf Rotterdam naar Schiphol al vanaf €49. Wij raden ook altijd aan om zo vroeg mogelijk te boeken. Direct wanneer u uw vakantie heeft geboekt is het handig om uw taxirit naar de luchthaven ook direct te boeken. Wanneer u 4 weken voor vertrek bij ons uw taxi boekt profiteert u van het goedkoopste tarief. Boekt u binnen 4 weken voor vertrek? Ook dan hanteren wij voordelige prijzen. U kunt bij ons uiterlijk 48 uur van tevoren een taxi boeken. Wanneer u dit niet lukt kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij doen dan ons best om alsnog een taxi voor u vrij te maken.

Een taxirit boekt u gemakkelijk op onze website

Een taxi naar Schiphol kunt u eenvoudig boeken via de handige tool op onze website. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste gegevens in te vullen en het aantal personen waarmee u reist. Aan de hand van uw adres en de bestemming wordt er een ritprijs voor u berekend. Eventueel kunt u direct uw terugrit boeken.

Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard

Als u een taxi naar Schiphol heeft uitgekozen kunt u deze via Faircab direct boeken. Een taxirit kunt u eenvoudig betalen met iDeal of een creditcard. Op dit moment is het nog niet mogelijk om contant in de taxi zelf te betalen. Wanneer u een taxirit heeft geboekt verzenden wij direct een boekingsbevestiging naar u toe.

Nog meer weten? Hieronder nog enkele pagina’s met nog veel meer informatie over onze services:

Vliegt u vanaf Düsseldorf? Geen probleem!

Vliegt u niet vanaf Schiphol maar vanaf een andere luchthaven? Ook dat is geen probleem bij Faircab. Wij regelen namelijk luchthaven vervoer naar alle luchthavens in Nederland en België. Daarnaast kunnen wij ook vervoeren naar vele luchthavens in Duitsland. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig een keuze maken uit de verschillende luchthavens die wij aanbieden.

Wij houden de prijs graag zo laag mogelijk

Wij zijn een jong bedrijf waar u voor een scherpe prijs een taxirit kunt boeken. Doordat wij enkel taxivervoer aanbieden naar en van luchthavens, kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Uiteindelijk willen wij dat u met de taxi net zo voordelig naar Schiphol reist als met het openbaar vervoer.

Kunnen wij ergens mee helpen?

Wilt u een taxi naar Schiphol boeken? Dan bent u bij Faircab aan het juiste adres. Zoals u op deze pagina heeft kunnen lezen heeft het reizen per taxi erg veel voordelen. Heeft u vragen? Of wilt u een boeking wijzigen? Dan kunt u ons via onze contactpagina bereiken. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken via 010-307 42 11.

Order icon Boek nu!
Chat icon Lees meer beoordelingen